Maak van geven een gemak met één platform.

Beloon je team. Bedank relaties. Maak ambassadeurs van je klanten.
Kadonation Select is het alles-in-één-geschenkplatform voor mensgerichte bedrijven.

Geef honderden geschenken in een tel.

Geven is altijd leuk. Maar op grote schaal toch iets minder. Spendeer minder tijd aan opvolgen, en meer tijd aan geven dankzij Kadonation Select. Ons platform doet het saaie werk voor jou, volledig automatisch en zonder extra kosten.

Stimuleer werkgeluk & je verkoop

Het is geen geheim dat persoonlijke attenties zorgen voor sterkere relaties, meer betrokkenheid bij je team en een sterker merk. Ons platform helpt je geluk brengen met unieke geschenkervaringen, die nog jaren zullen bijblijven. 

Automatiseer en bespaar kostbare tijd.

Met ons platform zet je moeiteloos automatische geschenkflows op. Of het nu gaat om een (werk)verjaardag of een bedankje voor een nieuwe klant: het complexe proces van geschenken geven wordt bij ons kinderlijk eenvoudig.

De perfecte attentie

Het juiste geschenk
op het juiste moment.

Wij kraakten de code: verrassend geweldige geschenken, elke keer weer. Kies uit ons zorgvuldig uitgekiend aanbod aan fysieke attenties, perfect afgestemd op het moment. Of schenk keuzevrijheid met de veelzijdige Kadonation Cadeaubon – vrij te besteden bij ruim 90 partners.

Automatiseer het gedoe

Wij doen het saaie werk. Jouw agenda blijft vrij.

Vervelende taakjes, weg ermee! Synchroniseer automatisch je personeelsbestand, stel eenvoudige flows op voor het geven van geschenken, geef de juiste mensen toegang en verspil geen tijd meer aan repetitief werk.

Overzicht facturen & bestellingen

Ervaar administratieve gelukzaligheid.

We zijn dol op geschenken! Maar niet op een uitpuilende mailbox. Ons platform neemt je papierwerk uit handen en bundelt alle bestellingen in één maandelijkse factuur, met alle relevante PO-nummers en kostenplaatsen. 

Bewaar een helder overzicht van wie wat bestelde, en voor wie. Gedaan dus met eindeloos zoeken en kas­sa­bon­ne­tjes verwerken.

Goedkeuring & budgetbeheer

Maak van waardering een teamsport. 

Stroomlijn met één platform je attentiebeleid over alle afdelingen en vestigingen heen. 

Teamleads, die het dichtst bij hun team staan, bepalen wat er gegeven wordt en op welke momenten. Jij bewaart de controle dankzij een glasheldere goedkeuringsflow en intuïtief budgetbeheer.

Promotiegeschenken

Trots op je merk?
Straal het uit. 

Koppel je merk aan het leuke gevoel dat je overhoudt aan een persoonlijk geschenk. Verwelkom binnenkort nieuwe teamleden met een gepersonaliseerde trui, of verhoog je brand awareness op evenementen met opvallende promotiegeschenken.

Zo hielpen we onze klanten.

Stephanie Becquet

Happiness & Facility Officer @ Elmos

Kadonation zorgt al jaren voor onze geschenken. Verjaardagen, bedankingen, jubilea, noem maar op. Hun team is ontzettend behulpzaam, ongeacht je vraag of probleem. We zijn grote fan!

Bilitis Knudde

Marketing Coordinator @ Durabrik

We startten een nieuw ambassadeursprogramma, en zochten persoonlijke geschenken om onze ambassadeurs te belonen. Geen eenvoudige opdracht. De Kadonation cadeaubon kwam dan ook als geroepen.

Sofie De Ceuster

HR Director @ Wit-Gele Kruis

Het juiste talent vinden is niet simpel. We sporen medewerkers aan om ons te helpen, en belonen hen ervoor via Kadonation’s geschenkplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, en verlost ons van al het administratief gedoe.

Sabine Corluy

HR Manager L&D and Staff Communication @ PSA Antwerp

Ons waarderingsprogramma groeit nog elke dag, dankzij Kadonation Select. Onze mensen zijn zo blij met hun geschenken! Zowel fysieke als digitale geschenken kunnen bestellen is voor ons een enorm pluspunt.

Naomi Duym

Compensation & Benefits Specialist @ Agidens

Agidens werkt al jaren samen met Kadonation. We zijn erg tevreden met de vlotte samenwerking en de mogelijkheden die ze bieden. Ook hun geschenkplatform Kadonation Select is een schot in de roos.

Geven wordt leuk. Eindelijk. 

Aan het popelen om van geven een gemak te maken? 
We nemen het je niet kwalijk.